Parfum Enzo
over het bedrijf fm group

 

Welkom bij één van de snelstgroeiende parfumbedrijven op de wereldwijde parfummarkt. Door jonge ambitieuze mensen opgericht in 2004 brengt FM GROUP vandaag de dag in meer dan 50 landen verspreid over de hele wereld een grote verscheidenheid aan geuren op de markt. Dat doen wij via het alsmaar populairder wordende principe van Netwerk Marketing.

Een aantal zaken staan daarbij hoog in ons vaandel:

  • een optimale klanttevredenheid die niet in de laatste plaats van groot belang is voor de duizenden distributeurs die onze producten aanbieden.
  • topkwaliteit producten tegen de best mogelijke prijzen.

Wij bieden onze producten aan via een wereldwijd netwerk van zeer enthousiaste distributeurs die in veel gevallen zélf als klant kennis hebben mogen maken met onze kwaliteitsproducten. Maar natuurlijk willen we ook toekomstige klanten de mogelijkheid bieden om een eigen parfum-netwerk te ontwikkelen. Want dát is FM GROUP; op zelfstandige basis een inkomen opbouwen met aantrekkelijke producten als parfums, douchegels, scheerproducten, bodybalsems en nog veel meer! Allen van dezelfde onberispelijke hoge kwaliteit.

Natuurlijk zijn we heel trots op het feit dat wij momenteel gelden als één van de snelstgroeiende netwerkmarketing organisaties ter wereld. De geschiedenis van onze organisatie brengt ons terug in het jaar 2004 toen Artur Trawinski (de huidige CEO van FM GROUP) tijdens een verblijf in Australië het idee kreeg om een eigen lijn van exclusieve parfum en aanverwante geurproducten te ontwikkelen. Eenmaal terug in zijn geboorteland Polen nam hij de ambitieuze beslissing om zijn ideeën te realiseren. Tijdens zijn zoektocht naar de perfecte productmix maakte Trawinski kennis met vele bedrijven die met hem wilden samenwerken. Maar uiteindelijk nam hij de beslissing om in zee te gaan met het familiebedrijf dat tot op de dag van vandaag nog steeds door zijn eigen vader wordt geleid. Een bedrijf dat al meer dan tien jaar parfums produceert van hoge kwaliteit. De geurconcentraten die voor alle parfums worden gebruikt, behoren inmiddels tot de meest populaire in de wereld, gelet op de miljoenen enthousiaste gebruikers wereldwijd!

 

De ongekende groei van het FM GROUP netwerk is in Nederland niet onopgemerkt gebleven en inmiddels genieten duizenden Nederlandse distributeurs de voordelen van het lidmaatschap. Zélf voordelig inkopen als FM GROUP distributeur en een zeer aantrekkelijke aanvulling op het maandelijkse inkomen. Hierdoor ontstond de behoefte aan een eigen distributiecentrum en in 2008 opende FM GROUP Nederland de deuren van haar depot in Sleen. Met dit depot maakt de Nederlandse vestiging zich op voor de verdere groei van haar distributienetwerk in de komende jaren zodat meer en meer klanten kennis zullen maken met de kwaliteitsproducten van FM GROUP!